Wanneer technologie vooruitgang mogelijk maakt,
staat ESET klaar om die vooruitgang te beschermen

Wij zijn een wereldwijd actieve digitale beveiligingsonderneming, die overal ter wereld miljoenen klanten en honderdduizenden ondernemingen beschermt.

 

Zie waarom ESET
technologieën en vooruitgang beschermt


“We engageren ons om
de vooruitgang te beschermen
die dankzij de technologie mogelijk is
."

Ontdek waarom ESET in vooruitgang gelooft

Richard Marko, CEO d’ESET


“We engageren ons om ons
deel van het werk te doen om de vooruitgang te beschermen
die technologie mogelijk maakt
."

Richard Marco, CEO van ESET

Ontdek waarom ESET in vooruitgang gelooft

Meer dan 30 jaar
bekroonde
technologie

We behoren tot de toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijven in Europa.

ESET is nog altijd in privéhanden en wordt nog altijd geleid door dezelfde ingenieurs die drie decennia geleden de onderneming oprichtten. Door het behoud van onze onafhankelijkheid kunnen we focussen op ons belangrijkste doel - klanten en bedrijven beschermen en hen zo een betere toekomst bieden.

Innoverende technologie
waarop u kunt vertrouwen

We kunnen rekenen op het vertrouwen van enkele van ‘s werelds grootste ondernemingen, terwijl we ook hoog aangeschreven staan bij partners en onafhankelijke analisten.

Als onderdeel van de App Defense Alliance van Google helpt ESET de Google Play Store voor miljoenen gebruikers zoals u overal ter wereld beschermen.

Meer dan 110.000.000

beschermde gebruikers wereldwijd

Meer dan 400.000

bedrijven als klanten

In meer dan 200

landen en grondgebieden

Aan de spits van het cyberbeveiligingsonderzoek

Honderden experts in onze 13 R&D-centra overal ter wereld anticiperen elke dag op nieuwe bedreigingen en zorgen ervoor dat onze bescherming altijd klaar is voor de volgende stap in de technologische vooruitgang. We zijn dan ook trots op onze betrokkenheid bij tal van opgemerkte ontdekkingen zoals Industroyer, KrØØk en Lojax.

We beperken ons niet tot de bescherming van technologie

Aangezien we een cyberbeveiligingsbedrijf zijn, liggen onze waarden voor de hand: integriteit, betrouwbaarheid, passie en moed.

We geloven in een positieve digitale toekomst. Dat blijkt uit de manier waarop we zakendoen en ons engagement om onze onderneming op maatschappelijk verantwoordelijke en ecologisch duurzame manier te managen.