Uitgebreide bescherming

ESET beschermt uw online betalingen, smart home, webcam en uw kinderen met:

Controle verwijderbare media
Hiermee kunt u de toegang tot verwijderbare media (CD-ROM, FireWire, USB, iOS-apparaten en andere) uitschakelen. Hiermee kunt u voorkomen dat onbevoegden uw privégegevens kopiëren naar een extern apparaat.

Netwerkverbindingen
Helpt u te begrijpen wat er gebeurt op uw netwerk interfaces. Het toont alle verbindingen voor elk proces met de snelheid en de hoeveelheid verzonden gegevens.

Persoonlijke firewall
Definieer eenvoudig verschillende profielen met verschillende instellingen met behulp van Firewall Manager venster. Kies de striktheid van de firewallbescherming uit 3 voorgedefinieerde profielen: Openbaar / Thuis / Werkzone. Alle inkomende/uitgaande verbindingen van geselecteerde toepassingen, diensten of poortnummers toestaan/blokkeren. Toestaan/blokkeren van alle verbindingen van computers in hetzelfde netwerk, en verbindingen met een enkele computer op basis van het IP-adres, de naam of de domeinnaam van die computer. Uitsluiten dat een IP-adres door de firewall wordt geblokkeerd.

Wachtwoord Manager
Helpt u bij het opslaan en organiseren van wachtwoorden, het automatisch invullen van formulieren en het genereren van extra sterke versleutelde wachtwoorden. Het enige dat u hoeft te onthouden is uw hoofdwachtwoord. U kunt zich ook bij elke website afmelden en uw browsegeschiedenis op afstand beveiligen, op de hoogte blijven van de beveiliging van uw account met Security Report en beveiligingswaarschuwingen ontvangen wanneer uw wachtwoorden in het geding zijn. iOS-gezichtsdetectie is geïntegreerd en twee-factorauthenticatie (2FA) met Google Authenticator kan worden geïntegreerd om de beveiliging van uw wachtwoorden verder te verbeteren.

Ouderlijk toezicht
Stel websitecategorieën in op basis van toegestaan/geblokkeerd en whitelist/blacklist specifieke websites. Kies uit voorgedefinieerde profielen - Kind, Tiener, Ouder - en pas ze aan uw behoeften aan. Krijg een volledig overzicht van: bezochte pagina's, categorieën, en datums en tijden.

Anti-Phishing
Beschermt tegen kwaadaardige HTTP-websites die proberen uw gevoelige informatie te bemachtigen - gebruikersnamen, wachtwoorden, bankgegevens of creditcardgegevens.