ESET licenties

flexibel, eenvoudig, gemakkelijk

Multiplatformlicenties

De productlicenties van ESET activeren de bescherming over verschillende besturingssystemen, afhankelijk van hun beschermingsniveau: 1. Ultiem, 2. Geavanceerd, 3. Essentieel.


Schakel op elk moment over van toestel

Draag uw ESET-licentie op elk moment over naar een ander toestel. Het vorige toestel zal dan niet meer worden beschermd.

Verander besturingssystemen

Schakel van het ene OS naar een ander op dezelfde computer. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, zijn dezelfde licentiecredentials

Multiplatformoplossingen

Beveilig al uw Windows, macOS en Android toestellen met één licentie

Voordelen van ons unieke licentiesysteem

ULTIEME BESCHERMING

Ultieme beschermingslicentie
kan de volgende producten activeren:

Geavanceerde beveiligingslicentie
kan de volgende producten activeren:

Essentiële beschermingslicenties
kunnen de volgende producten activeren:

Voor ESET Parental Control hebt u een afzonderlijke licentie nodig.

Met een premiumlicentie van ESET Mobile Security kunt u ook de premiumversie van ESET Smart TV Security activeren als deze via Google Play werd aangekocht en beide toestellen met dezelfde Google-account zijn verbonden.

Android beschermingslicenties
kunnen gemakkelijk worden beheerd via Google Play


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

  • Beveiligingscontrole van uw toestellen van op afstand Monitor uw beveiligingsstatus in real time en ontvang op gelijk welk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
  • Gemakkelijk sharen van licenties Bescherm gezin en vrienden door uw digitale beveiliging met hen te delen zonder hoge extra kosten en met behoud van controlemogelijkheid vanuit uw account.
  • Android en iOS mobile app Geniet van onmiddellijke toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows en Android toestellen, waar u zich ook bevindt.
  • Gecentraliseerd licentiebeheer Vernieuw, upgrade of update al uw licenties van op één plaats.

Bent u een professionele klant?

Een licentiesysteem dat gebruikers een uitstekende zichtbaarheid en een flexibele controle over hun licentiestatus en gebruik bezorgt.