ESET licenties

flexibel, eenvoudig, gemakkelijk

Voordelen van ons unieke licentiesysteem

Schakel op elk moment over van toestel

Draag uw ESET-licentie op elk moment over naar een ander toestel. Het vorige toestel zal dan niet meer worden beschermd.

Verander besturingssystemen

Schakel van het ene OS naar een ander op dezelfde computer. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, zijn dezelfde licentiecredentials

Multiplatformoplossingen

Beveilig al uw Windows, macOS en Android toestellen met één licentie


Multiplatformlicenties

De productlicenties van ESET activeren de bescherming over verschillende besturingssystemen, afhankelijk van hun beschermingsniveau: 1. Premium, 2. Advanced, 3. Essential.

Premium Security licentie

kan de volgende producten activeren:

Advanced Security licentie
kan de volgende producten activeren:

Essential Security licenties
kunnen de volgende producten activeren:

Android beschermingslicenties
kunnen gemakkelijk worden beheerd via Google Play

Met een premiumlicentie van ESET Mobile Security kunt u ook de premiumversie van ESET Smart TV Security activeren als deze via Google Play werd aangekocht en beide toestellen met dezelfde Google-account zijn verbonden.

Voor ESET Parental Control hebt u een afzonderlijke licentie nodig.


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

  • Download of vernieuw uw licenties of voeg nieuwe toestellen vanuit één plaats toe. Download de juiste bescherming voor uw bedieningssysteem. Voeg extra seats aan uw licentie toe indien nodig.
  • Controleer vanop afstand uw algemene beschermingsmodus. Monitor de beveiligingsstatus van uw toestellen in real time en ontvang op elk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
  • Deel bescherming met familie en vrienden. Deel uw digitale beveiliging met slechts enkele kliks, die nog altijd op een gebruikersvriendelijke manier wordt gefactureerd en vanuit uw account wordt gemonitord.
  • Mobiele Android- en iOS-app. Krijg onmiddellijk toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows- en Android-toestellen, waar u zich ook bevindt.

Bent u een professionele klant?

Een licentiesysteem dat gebruikers een uitstekende zichtbaarheid en een flexibele controle over hun licentiestatus en gebruik bezorgt.