Zijn er problemen?

Gebruik het programma ESET SysInspector om uw pc te inspecteren

ESET SysInspector - Gratis diagnosetool voor uw pc

ESET SysInspector is een gebruiksvriendelijk diagnosetool waarmee u uiteenlopende problemen met het systeem kunt oplossen. De tool is beschikbaar als gratis zelfstandige tool of geïntegreerd in ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium. Het legt kritische en gedetailleerde informatie over uw computer vast.

Problemen oplossen

ESET SysInspector is bedoeld om te controleren of uw computer een kwaadaardige code bevat, maar het is ook handig bij het oplossen van problemen die samenhangen met:

• Het uitvoeren van processen en services
  • De aanwezigheid van verdachte en niet-ondertekende bestanden
  • Softwareproblemen
  • Incompatibiliteit van hardware
  • Verouderde of niet goed werkende stuurprogramma's
  • Ontbrekende patches voor een besturingssysteem
  • Verbroken registeritems
  • Verdachte netwerkverbindingen

Problemen eenvoudig identificeren

ESET SysInspector wijst aan ieder item een risiconiveau met een kleurcode toe. U verplaatst de schuifbalk om de ernstigste problemen te filteren die u wil prioriteren.

Daarnaast is er een functie voor het vergelijken van logboeken, waarmee u wijzigingen in het systeem kunt opsporen als hulpmiddel bij het identificeren van potentiële problemen.

Product gallery

System requirements

• Systeemvereisten:Windows 10/8/7/Vista/XP,
    Windows Server 2012/2008R2/2008/2003
  • Processor: i386 (Intel®80386), amd64 (x86-64)
  • Geheugen: 38 MB

Krijg hulp van een expert

Ontdek hoe u een SysInspector-log direct vanuit ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium of ESET NOD32 Antivirus kunt maken, indienen en het probleem zo snel mogelijk kunt oplossen.

Download ESET SysInspector

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie: