Meld u aan voor het ESET Authorized Training Center

Het gratis online trainingsplatform van ESET

Door lid te worden van het ESET Authorized Training Center, kunt u de technische vaardigheden van uw salesteam en klantenservice verbeteren. Bovendien zijn de onlinetrainingen gratis beschikbaar. Deelnemers ontvangen een certificaat zodra ze de training hebben voltooid en voor de toets zijn geslaagd. Deze certificering kan tot tal van voordelen leiden voor u als ESET-partner.

Voordelen voor partners

  • Gratis online training, ontwikkeld door onze securityexperts
  • Los de meeste technische problemen meteen eenvoudig op
  • Vergroot de klanttevredenheid
  • Reageer snel op vragen van klanten
  • Word expert van ESET-producten

Schrijf u nu in bij het ESET Authorized Training Center

Wilt u kennis vergaren over internetbeveiliging en ESET-producten? Wilt u meer flexibiliteit om te reageren op de marktvraag en wilt u uw sales verhogen? Vul dan dit korte formulier in en neem deel aan ESET's educatieve activiteiten.

Security Management Beheer op afstand, beschikbaar als cloudgebaseerde of on-premise implementatie.

Beveiliging voor endpoints
Protection Geavanceerde meerlaagse beveiliging voor computers, smartphones en virtuele machines.

File Server
Security Realtimebeveiliging voor de overdracht van uw bedrijfsgegevens via alle algemene servers.

Full Disk
Encryption Robuuste encryptieoplossing voor systeemschijven, partities of volledige apparaten om te voldoen aan de wetgeving.

Cloud Sandbox Proactieve beveiliging tegen zero-day dreigingen die verdachte samples analyseert in een geïsoleerde cloudsandboxomgeving.

Mail Security Blokkeert alle spam en malware op serverniveau om te voorkomen dat deze de inboxen van gebruikers bereiken.

Cloud App Protection Geavanceerde bescherming voor Microsoft 365-apps, met extra verdediging tegen proactieve bedreigingen. Inclusief speciale console.

Endpoint Detection & Response In hoge mate aanpasbare EDR maakt identificatie van afwijkend gedrag en verder onderzoek mogelijk met daaropvolgende responsfunctionaliteit voor incidenten en lekken.

*alleen beheerbaar via de on-premise ESET PROTECT-console