Extended detection & response

Extended detection & response (XDR) is een geavanceerde tool om afwijkend gedrag en inbreuken te identificeren, en biedt geavanceerde mogelijkheden voor risicobeoordeling, incident response, onderzoek en herstelmaatregelen.

ESET Inspect

Het XDR-enabling onderdeel van het ESET PROTECT-platform, die schendingen voorkomt, zichtbaarheid vergroot en herstelmogelijkheden biedt.

Endpoint detection & response

Endpoint Detection & Response (EDR) is a sophisticated tool for identification of anomalous behavior and breaches, risk assessment, incident response, investigations and remediation.

ESET Enterprise Inspector

Outstanding visibility and synchronized remediation with ESET EDR

Waarom stellen klanten onze XDR-oplossing op prijs?

Vandaag de dag hebben organisaties meer zichtbaarheid nodig in hun endpoints, apparaten en netwerk om ervoor te zorgen dat opkomende bedreigingen, riskant gedrag van medewerkers en ongewenste toepassingen hun winst of reputatie niet in gevaar brengen. ESET Inspect is de cloud-geleverde XDR-component van het ESET PROTECT platform. Het biedt unieke gedrags- en reputatiegebaseerde detectie die volledig transparant is voor beveiligingsteams, waardoor ze real-time feedback krijgen op basis van bedreigingsinformatie die wordt geleverd door het wereldwijde ESET LiveGrid® reputatiesysteem.

Knowhow

Detectie en respons van een vertrouwde leverancier die producten levert op basis van onderzoek en die beveiliging vooropstelt, met 30 jaar ervaring met de meest vooruitstrevende digitale beveiligingsoplossingen

Kwaliteit

Sterk geïntegreerd in de meerlagige preventieproducten van ESET en gebaseerd op meermaals bekroonde technologie die in de hele industrie wordt erkend

Flexibiliteit

Het werkt direct na installatie, maar is krachtig genoeg voor ervaren threat hunters en biedt gedetailleerde controleopties voor optimale aanpassing aan de omgeving van elke gebruiker.

Transparantie

Gedetailleerde netwerkzichtbaarheid doorheen meerdere lagen - inclusief e-mail, bescherming tegen netwerkaanvallen, antiphishing, servers - met transparante detectieregels

Veelvoorkomende gebruikssituaties

Bezorgd over

Nieuwe vormen van ransomware?

Een bedrijf wil niet alleen direct een melding ontvangen als er ransomwaregedrag in het netwerk wordt waargenomen, maar wil ook aanvullende tools om ransomware proactief te detecteren.

Bezorgd over

Gedragsdetectie en recidivisten?

Sommige gebruikers in uw netwerk zijn recidivist op het gebied van malware. Dezelfde gebruikers raken keer op keer geïnfecteerd. 

Bezorgd over

Dreigingen opsporen en blokkeren?

Uw waarschuwingssysteem of Security Operation Center (SOC) verstuurt waarschuwingen over nieuwe dreigingen. Wat zijn uw volgende stappen?

Waarom passen onze oplossingen perfect bij uw behoeften?

Uitgebreide detectie en respons

ESET Inspect

Biedt risicobeheerders en incidentresponders uitstekende bedreigings- en systeemzichtbaarheid, waardoor ze een snelle en grondige analyse van de hoofdoorzaken kunnen uitvoeren en onmiddellijk kunnen reageren op incidenten.

In combinatie met de bewezen preventiekracht van ESET Endpoint Protection-producten is ESET Inspect een via de cloud beschikbaar gestelde XDR-enabling oplossing voor:

  • Geavanceerde hardnekkige bedreigingen detecteren
  • Bestandsloze aanvallen stoppen
  • Zero-day dreigingen blokkeren
  • Bescherming bieden tegen ransomware
  • Schending van het bedrijfsbeleid voorkomen

Wat zeggen ESET-klanten over ESET Inspect?

"Totale bescherming met gemakkelijk beheer"

Over het algemeen was de ervaring fantastisch. De applicatie zelf kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en onderhouden via de cloud. Lees de volledige review

Industrie: Kleinhandelaars

"Good and nice product of security"

Good way installation and deployment, need only one more integration in the general console. Support is excellent with the best accompaniment and help. Read full review

Industry: Professional Services

"Fantastische Europese detectie- en responstool"

De Enterprise Inspector is volledig in de Endpoint Security Solution geïntegreerd. De uitrol verloopt heel vlot. Lees de volledige review

Industrie: IT Services

Ontdek de features van ESET Inspect

Openbare API

ESET Enterprise Inspector beschikt over een API waarmee detecties kunnen worden geopend, geëxporteerd en hersteld, zodat effectieve integratie mogelijk is met tools zoals SIEM's, SOAR's en ticketingtools.

Dekking voor meerdere platformen

ESET Enterprise Inspector ondersteunt Windows en macOS, en is daardoor een perfecte keuze voor omgevingen met meerdere platformen.

Toegang op afstand

ESET Enterprise Inspector beschikt over PowerShell-functionaliteit op afstand waarmee security-engineers de computers van hun organisatie op afstand kunnen inspecteren en configureren zodat een geavanceerde respons kan worden gegeven zonder de workflow van de gebruiker te onderbreken.

Threat Hunting

Pas gegevensfilters toe om te sorteren op basis van de populariteit, de reputatie, de digitale handtekening, het gedrag of de contextuele informatie van het bestand.

Isolatie met één klik 

Definieer policies voor netwerktoegang om de horizontale bewegingen van malware snel te stoppen. Isoleer een gecompromitteerd apparaat van het netwerk met slechts één klik in de ESET Enterprise Inspector-interface. Verwijder de apparaten ook eenvoudig weer uit de isolatie. 

Open architectuur en integratie

ESET Enterprise Inspector biedt unieke detectie op basis van gedrag en reputatie die volledig transparant is voor beveiligingsteams.

Toegewijd aan de hoogste industrienormen

ESET wordt gewaardeerd door klanten wereldwijd

Lees alle beoordelingen

ESET behoort tot de 'gevestigde leveranciers' in Endpoints bescherming

Meer Informatie


ESET is compliant with ISO/IEC 27001:2013 - an internationally recognized and applicable security standard in implementing and managing information security. See the certificate

ESET demonstrates ability to consistently provide products and services that meet customer and regulatory requirements for a quality management system (QMS) in compliance with ISO 9001:2015. See the certificate

The certification is granted by the third-party accredited certification body SGS and demonstrates ESET's full compliance with industry-leading best practices.