Yksi paikka tilausten lataamiseen, asentamiseen ja hallintaan.
Vaiheittainen lataus

Hallinnoi tilauksia ja ota ESET-ratkaisuja käyttöön pilvikonsolin kautta.

Yksi paikka tilausten lataamiseen, asentamiseen ja hallintaan
Vaiheittainen lataus

Hallinnoi tilauksia ja ota ESET-ratkaisuja käyttöön pilvikonsolin kautta.

Hae aktivointiavain

Lataa tai asenna uudelleen

Siirrä uudelle laitteelle

A

Hallinnoi automaattista uusimista

Tarvitsetko apua jossakin muussa asiassa? Katso alta koti- ja yrityskäyttäjien usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä tukeen.

Kuluttajille suunnattu tietoturvatuotemallistomme on uudistunut.

ESET Internet Security, ESET Cyber Security, ESET Cyber Security Pro ja ESET Smart Security Premium ovat nyt osa kattavia suojaustilauksiamme, joissa on myös uusia tietosuojan ja identiteettisuojauksen ominaisuuksia. Jos sinulla on tällä hetkellä jonkin yllä mainitun tuotteen tilaus, napsauta sen tuotenimeä ja lue lisätietoja lataus-, uusimis- ja päivitysvaihtoehdoistasi.

Usein kysyttyä kotikäyttöön tarkoitetuista tuotteista

Miten voin lisätä laitteita, uusia tilauksen tai muokata nykyistä tilaustani?

Voit uusia tilauksesi, laajentaa sitä tai päivittää sen toiseen tilauspakettiin milloin tahansa.

1.  Aloita kirjautumalla eStore-tilille aktivointiavaimella tai käyttöoikeusavaimella.
  2.  Jos haluat uusia tilauksesi, valitse Jatka-vaihtoehto ja valitse sitten tilauskausi ja suojattavien laitteiden määrä.
  3.  Jos haluat lisätä laitteita ennen ensimmäisen tilauskauden päättymistä, valitse Laajenna ja muokkaa sitten suojattavien laitteiden määrää. Tarkistamme päättymispäivän ja laskemme suhteutetun hinnan lisälaitteillesi.
  4.  Tarkista sähköpostiisi lähetetty vahvistusviesti joka sisältää tarkempia ohjeita.

Huomaa, että jos käytössäsi on tällä hetkellä ESET Internet Security, ESET Cyber Security, ESET Cyber Security Pro tai ESET Smart Security Premium, sinua pyydetään vaihtamaan käyttöoikeutesi vastaavaan kattavaan ESET HOME Security ‑suojaustilaukseen tehdessäsi tällaisia muutoksia.

Jos näitä vaihtoehtoja ei näy tililläsi, käyttöoikeutesi on luultavasti jo vanhentunut. Jos näin on, suosittelemme ostamaan uuden kattavan suojaustilauksen.

Miten voin hakea tilaustietoni?

Jos olet unohtanut tai hukannut tilaustietosi (käyttäjätunnus, salasana tai aktivointiavain), voit saada ne uudelleen sähköpostiosoitteeseesi. Napsauta tätä linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoite, jota käytit alun perin rekisteröitymiseen tai jota olet käyttänyt ESET-tilauksen aktivointiin.

Miten voin ladata ja asentaa ESET-ohjelmiston ostamisen jälkeen?

Voit asentaa ESET-ohjelmiston helposti seuraavalla tavalla:

1. Poista järjestelmästä aiemmin asennetut virustorjuntaohjelmistot.
  2. Napsauta tämän sivun ALOITA-painiketta ja luo ESET HOME ‑tili tai kirjaudu tilillesi.
  3. Asenna ESET laitteisiisi napsauttamalla Suojaa laite -painiketta. Jos sinun täytyy ensin lisätä tilauksesi, käytä Lisää tilaus -painiketta.
  4. Valitse käyttöjärjestelmäsi ja lataa asennustiedosto.
  5. Asenna ohjelmisto näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja tuotteen asennuksesta ja aktivoinnista on täällä.

Miten voin siirtää ESET-tilaukseni uudelle tietokoneelle tai laitteelle?

1.   Poista ESET-asennus vanhalta laitteeltasi. Jos vanha laitteesi ei toimi, poista laite tilauksestasi ESET HOME ‑palvelussa.
  2.   Lataa ja asenna ESET-tuote uudelle tietokoneelle tai mobiililaitteelle.

Lisätietoja tilauksen siirtämisestä on täällä.

Miten voin aktivoida myymälästä ostetun tuotetilaukseni?

Jos olet ostanut ESET-valmisratkaisun, voit aktivoida sen täällä.

Mistä tiedän, onko ESET-tuotteessani käytettävissä kaikki uudet ominaisuudet?

Kaikki uudet ominaisuudet ovat niiden asiakkaiden käytettävissä, joilla on ESET HOME Securityn Essential-, Premium- tai Ultimate-tilaus tai ESET Internet Security- tai ESET Smart Security Premium ‑tuoteversio 17 tai uudempi. Voit tarkistaa täältä, mikä ESET-tilaus sinulla on.

Onko ohjelmisto asennettava uudelleen uusimisen jälkeen?

Ei. Kun olet uusinut tilauksen, ohjelmistoa ei tarvitse asentaa uudelleen samalle tietokoneelle. Kotikäyttäjien ei tarvitse tehdä mitään uusimisen jälkeen.

Joissakin tapauksissa uuden päättymispäivän päivittyminen ja ohjelmamoduulin päivitysten lataus voi kestää kotikäyttäjillä pienen hetken. Virustorjunta pysyy koko ajan aktiivisena, ja tietokone on siten suojattu.

Miten voin peruuttaa automaattisen uusimiseni?

Automaattinen uusiminen on jatkuvaa, ellet poista sitä ostamisen jälkeen käytöstä käyttäjätililläsi. Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä ei peruuta tilaustasi – ESET-suojaus jatkuu, kunnes tilauksesi vanhenee. Ilmoitamme sinulle etukäteen tilauksen päättymisestä, jotta voit uusia sen manuaalisesti.

Voit peruuttaa automaattisen uusimisen milloin tahansa.

1. Aloita kirjautumalla tilillesi käyttöoikeusavaimella tai käyttöoikeustunnuksellasi.
  2. Siirry tilausten hallintasivulle. Sen automaattisen uusimisen liukusäätimellä voit peruuttaa tilauksesi uusimisen.
  3. Jos haluat uusia tilauksen manuaalisesti, vahvista valintasi.

Uusin käyttöoikeuteni äsken, mutta ohjelmassa näkyy edelleen vanha päättymispäivä – miksi?

Joissakin tapauksissa uuden päättymispäivän päivittymisessä ja ohjelmapäivitysten latauksessa voi olla pieni viive. Virustorjunta pysyy koko ajan aktiivisena, ja tietokone on suojattu. Jos uusit tilauksen ennen sen päättymispäivää, uusi päättymispäivä astuu voimaan vasta alkuperäisen päättymispäivän jälkeen. Jos tilaus näkyy päivittämättömänä vielä 24 tunnin kuluttua, aktivoi tuote uudelleen aktivointiavaimella.

En saanut sähköpostiini tilausvahvistusta, joka sisälsi käyttäjänimeni ja salasanani tai aktivointiavaimeni. Miten minun tulisi toimia?

Jos et saa ESETiltä sähköpostiviestiä 24 tunnin kuluessa tilauksen ostamisesta tai aktivoinnista, toimi seuraavasti:

• Tarkista roskaposti ja muut saapuneiden sähköpostiviestien kansiosi.
  • Gmail-käyttäjät: katso Tarjoukset-kansiosta.
  • Voit tilata ESETin myöntämän käyttäjänimesi ja käyttöoikeusavaimesi uudelleen kadonneen käyttöoikeuden sivulta.

Jos et vieläkään saa kumpaakaan viestiä, olet saattanut kirjoittaa sähköpostiosoitteesi väärin ostovaiheessa. Täytä tällöin teknisen tuen pyyntölomake.

Miten voin päivittää ESETin Windows-kotituotteeni uusimpaan versioon?

1. Poista nykyisen ESET-tuotteesi asennus.
  2. Lataa ESET-tuotteen uusimman version asennustiedosto täältä.
  3. Avaa ESET Live Installer ‑asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.
  4. Asenna ja aktivoi ESET-tuote noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Lisätietoja on täällä.

Voinko edelleen käyttää ESET Internet Security-, ESET Cyber Security- tai ESET Smart Security Premium ‑tilaustani ja uusia sen?

Jos sinulla on tällä hetkellä aktiivinen ESET Internet Security-, ESET Cyber Security- tai ESET Smart Security Premium ‑tilaus, se tarjoaa jatkossakin tutun suojauskokemuksen siihen saakka, että tilaus umpeutuu. Sinulta ei vaadita välittömiä toimia. Kun on aika uusia tilaus, voit muuntaa käyttöoikeutesi vastaavaan ESET HOME Security Essential ‑tilaustasoon. Se takaa tuotteen ja suojauksesi jatkuvuuden. Et menetä tämän siirtymän myötä mitään ominaisuuksia.

Huomaa, että jos haluat aktivoida suojauksen ESET HOME Security Essentialilla, Premiumilla tai Ultimatella, sinun tulee yhdistää laitteesi ESET HOME ‑tiliisi. Voit tehdä tämän helposti noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

Usein kysyttyä yritystuotteista

Miten voin ladata yritystuotteeni asennustiedoston?

Suosittelemme lataamaan sen ESET PROTECT Cloudista. Päätelaitteiden keskitetty hallinta säästää aikaa, parantaa tehokkuutta ja antaa sinulle mielenrauhaa ympäri vuorokauden. Turvallisuuden hallintakonsoli sisältyy tilaukseen maksutta.

Voit halutessasi ladata asennustiedoston manuaalisesti tältä sivulta.

Voinko päivittää tuotteeni uusimpaan versioon?

Kaikki pilvikonsolin kautta asennetut tuotteet päivittyvät automaattisesti.

Voit halutessasi päivittää yritysohjelmistosi uusimpaan versioon tällä sivulla. Valitse yritystuotteesi ja noudata sivulla annettuja ohjeita.

Miten voin uusia tai päivittää yritystilaukseni tai lisätä siihen laitteita?

Voit uusia tilauksesi verkossa tilaustilisi kautta. Tilaustililläsi voit uusia tai päivittää kulloisenkin yritystilauksesi tai lisätä siihen laitteita.

1. Aloita kirjautumalla tilillesi käyttöoikeusavaimella tai -tunnuksellasi.
  2. Jos haluat uusia tilauksesi, valitse Jatka-vaihtoehto ja valitse sitten tilauskausi ja suojattavien laitteiden määrä.
  3. Jos haluat lisätä laitteita ennen ensimmäisen tilauskauden päättymistä, valitse Laajenna ja muokkaa sitten suojattavien laitteiden määrää. Tarkistamme umpeutumispäivämäärän ja laskemme suhteutetun hinnan lisälaitteillesi.

Jos näitä vaihtoehtoja ei näy tililläsi, tilauksesi on luultavasti jo päättynyt. Jos näin on, suosittelemme ostamaan uuden tilauksen täältä.

Miten voin laajentaa tai päivittää tilausta ennen uusimispäivää?

ESETillä ei ole tällä hetkellä käyttöoikeuksien laajennusohjelmaa. Voit kuitenkin uusia käyttöoikeuden viimeistään 90 päivää ennen sen vanhenemista. Jos päätät uusia tilauksen ennen sen päättymispäivää, uusi päättymispäivä astuu voimaan vasta alkuperäisen päättymispäivän jälkeen.

Esimerkki: jos uusit tilauksen kuukauden 15. päivänä ja tilaus päättyy vasta seuraavan kuun 1. päivänä, uusi päättymispäivä astuu voimaan seuraavan kuukauden 1. päivänä.

Miten voin kirjautua Managed Service Providerin järjestelmänvalvontaan?

Kirjauduttuasi sisään voit luoda asiakastoimipaikkoja ja tilata ESET-ratkaisujen MSP-kuukausitilauksia asiakkaillesi joustavasti. ESET MSP Administratorin ominaisuudet:

• kattava itsepalvelu
  • päiväkohtainen laskutus, kuukausittaiset laskut
  • tilausten täyttäminen hetkessä
  • yksityiskohtainen, reaaliaikainen käyttöraportointi

Missä voin hallinnoida yrityslaitteitani?

ESET PROTECT Cloudin ansiosta voit kirjautua konsoliin ja hallinnoida laitteita missä tahansa. ESET PROTECT Cloud on keskitetty koontinäyttö, jossa voit hallinnoida koko organisaatiosi turvallisuutta. Pilvikonsolin ominaisuudet:

• verkon tietoturvan reaaliaikainen seuranta
  • tietoturvahäiriöiden automaattinen ratkaiseminen
  • päätelaitteiden, palvelinten ja mobiililaitteiden hallinta
  • kattava kiintolevyn salaus ja pilvieristyshallinta
  • joustava raportointi ja määritys valmiilla menettelytapamalleilla

Tuki ja hyödyllisiä linkkejä

Tuoteoppaat

Täältä löydät oman tuotetyyppisi ja -versiosi oppaat ja ohjeet.

Vianmääritys

Selaa asennusoppaita ja etsi ratkaisuja teknisiin ongelmiin.

Security Forum

Keskustele asioista vertaiskäyttäjien ja asiantuntevien foorumin toimittajien kanssa virallisella ESET Security Forumilla.

Tekninen tuki

Lähetä sähköpostiviesti tekniseen tukeen tai myyntiin vuorovaikutteisella lomakkeella.

Windows 7:täsi ei enää tueta Microsoftilta. Varmista, että saat jatkossakin parasta mahdollista suojaa ESETiltä.