ESET līderis G2 vasaras ziņojumā par ESET PROTECT Advanced

Next story

Digitālās drošības uzņēmumam ESET ir piešķirts G2 līdera statuss 2022. gada vasaras ziņojumā. ESET PROTECT Advanced G2 lietotāji pastāvīgi atzinīgi novērtē, gūstot augstus rezultātus apmierinātības un tirgus līdzdalības ziņā Grid® ziņojumos, kas atspoguļo reālu programmatūras lietotāju viedokli, piedāvājot kritērijus dažādu produktu salīdzināšanai un tirgus tendenču analīzei.

„G2 Grid®“ ziņojumu vasaras izdevumā ESET bija līderis vairākos ziņojumos, tostarp par antivīrusu programmatūru, galapunktu pārvaldības programmatūru, galapunktu aizsardzības komplektiem un mobilo datu drošības programmatūru. Lietotāji augstu novērtēja arī ESET Endpoint Protection Suite, Antivīrusu programmatūru un Endpoint Management Software risinājumus vidēja lieluma uzņēmumiem (līdz 1000 darbiniekiem).

„Esam gandarīti, ka esam atzīti par G2 ziņojumu līderi. Mūsu mērķis ir nodrošināt digitālo drošību, lai organizācijas sistēmas darbotos nevainojami un droši, un saņemt atzinību par mūsu centieniem vienmēr ir liels pagodinājums,“ komentē ESET SMB un MSP segmenta viceprezidents Michal Jankecz. „Neviens mūsdienīgs uzņēmums, liels vai mazs, nevar izdzīvot bez efektīvas reakcijas uz IT pārkāpumiem. Mēs uzskatām, ka, izmantojot ESET jaudīgās novēršanas, atklāšanas un reaģēšanas tehnoloģijas, kas ir pieejamas mūsu modulārās ESET PROTECT platformas veidā, uzņēmumi var gūt labumu no blīvākās daudzslāņainās un efektīvākās aizsardzības nozarē.“

Vairāk nekā 30 gadus ESET ir turpinājusi veikt lielus ieguldījumus daudzslāņainās patentētās tehnoloģijās, kas novērš klientu galapunktu un sistēmu uzlaušanu gan ar zināmiem, gan vēl neredzētiem draudiem. ESET PROTECT platforma ir izstrādāta, domājot par ESET klientiem, un tās galvenais mērķis ir palīdzēt IT administratoriem labāk pārvaldīt drošības riskus savās vidēs.

Būdams privāts, uz tehnoloģijām orientēts uzņēmums, ESET vienmēr ir izmantojis zinātniski pamatotu pieeju drošībai, agrīni ieviešot mašīnmācīšanos un mākoņdatošanu, lai izstrādātu savas globālās draudu analīzes sistēmas. Uzņēmums pastāvīgi ir atzīts par vadošo spēlētāju un nozares līderi, pateicoties saviem biznesa risinājumiem.

Atstājiet pieprasījumu