Geavanceerde bescherming tegen alle soorten bedreigingen

ESET INTERNET SECURITY EDITIE 2022

Ideaal voor moderne gebruikers die zich zorgen maken over hun privacy, die het internet actief gebruiken om te shoppen, te bankieren, te werken en te communiceren. Beveiligt Windows, macOS en Android toestellen.

 

Krachtige bescherming van privacy en betalingen

Bescherming voor bankieren en betalen

Firewall, Network Inspector en nog meer

Ouderlijk toezicht

Via een veilige browser veilig online shoppen en bankieren. Betaal veilig online via een speciale veilige browser of gebruik gelijk welke ondersteunde browser standaard in de veilige modus. Beschermt u automatisch wanneer u online bankiert en wanneer u zich toegang verschaft tot webgebaseerde cryptoportefeuilles. Versleutelt de communicatie tussen het toetsenbord en de browser, zodat uw transacties nog veiliger verlopen. Beschermt u tegen keyloggers.

Beveilig de toegang tot uw gegevens, netwerk en webcam. Voorkom ongeoorloofde toegang tot uw computer en misbruik van uw persoonsgegevens. Bescherm uw privégegevens tegen ransomware. Beveilig uw webcam en wifirouter thuis tegen indringers en houd bedreigingen van uw privacy onder controle door uw met de router verbonden slimme toestellen op een actieve manier te testen.

Bescherm uw kinderen online en monitor hun activiteiten. Voorkom dat uw kinderen aan aanstootgevende online content worden blootgesteld. Kies uit meer dan 20 vooraf gedefinieerde leeftijdspecifieke websitecategorieën die u wilt blokkeren of voeg specifieke sites aan uw blokkeerlijst toe. Stel een wachtwoord in om uw gegevens te beschermen tegen een wijziging van de instellingen of ongeoorloofde de-installatie van het product.

Legendarische antivirustechnologie

Bescherming tegen phishing

Geen vertragingen

Proactieve bescherming in meerdere lagen

Beveilig uw gegevens en geld tegen digitale fraude. Bescherm uw privacy en activa tegen pogingen door frauduleuze websites om gevoelige informatie te verzamelen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens of om fake news in schijnbaar betrouwbare nieuwsbronnen in te voeren.

Geniet zonder onderbrekingen van het volle vermogen van uw computer. Speel, werk en browse via het internet zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van uw computer. Blijf met de zuinige modus langer online zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken en geniet van het gamen zonder dat u daarbij last krijgt van storende pop-ups.

Verken de grote onlinewereld, beschermd tegen elke soort malware. Detecteert en neutraliseert alle digitale bedreigingen, inclusief virussen, ransomware, rootkits, wormen en spyware. Biedt ook bescherming tegen technieken die detectie proberen te ontwijken en slaat doelgerichte aanvallen en exploits af.

70M+
beschermde gebruikers wereldwijd
70+
prestigieuze VB100 prijzen
1+
jaren geavanceerde IT-beveiliging
1
R&D-centra wereldwijd

 

Beveilig al uw persoonlijke toestellen

 

 

Beveiligde besturingssystemen Elke oplossing is compatibel met meerdere besturingssystemen.

Bescherming tegen nieuwe bedreigingen LiveGuard is een geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen soorten bedreigingen op te sporen en tegen te houden.

Wachtwoordmanagement Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden over verschillende toestellen op te slaan en te sharen.

Codering van gevoelige gegevens Codering op militair niveau van bestanden, mappen en externe drives wanneer USB-stick of laptop zoek raakt. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen.

Bescherming van privacy en bankgegevens Blokkeer ongeoorloofde toegang en misbruik van uw gegevens en uw webcam, beveilig onlinebetalingen en bescherm de online-ervaringen van uw kinderen.

Beveiliging van slimme toestellen en netwerk Beveilig uw wifinetwerken tegen indringers en test uw met de router verbonden slimme toestellen.

Beveiliging tegen malware, ransomware en phishing Antivirustechnologie in meerdere lagen biedt bescherming tegen alle soorten online bedreigingen.

ULTIEME BEVEILIGING
ESET Smart Security Premium

Windows, macOS, Android

ESET Internet Security

AANBEVOLEN

GEAVANCEERDE BEVEILIGING
ESET Internet Security

Windows, macOS, Android

ESET NOD32 Antivirus

ESSENTIËLE BEVEILIGING
ESET NOD32 Antivirus

Windows, macOS


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

  • Beveiligingscontrole van uw toestellen van op afstand Monitor uw beveiligingsstatus in real time en ontvang op gelijk welk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
  • Gemakkelijk sharen van licenties Bescherm gezin en vrienden door uw digitale beveiliging met hen te delen zonder hoge extra kosten en met behoud van controlemogelijkheid vanuit uw account.
  • Android en iOS mobile app Geniet van onmiddellijke toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows en Android toestellen, waar u zich ook bevindt.
  • Gecentraliseerd licentiebeheer Vernieuw, upgrade of update al uw licenties van op één plaats.

Haal de allround internetbeveiliging vandaag nog in huis

ESET Internet Security

EDITIE 2022
ESET INTERNET SECURITY

Ideaal voor moderne gebruikers die zich zorgen maken over hun privacy en die het internet actief gebruiken om te shoppen, te bankieren, te werken en te communiceren. Beveiligt Windows, macOS en Android toestellen.

Vertrouwd door zowel consumenten als bedrijven

Mitsubishi logo
Canon logo
T-com logo

Wat zit in ESET Internet Security?

Systeemvereisten en documentatie

Systeemvereisten

WINDOWS
Microsoft Windows® 11, 10, 8.1, 8, 7 met SP1 en recentste KB-updates geïnstalleerd

macOS
macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)

ANDROID
Android 5.0 en hoger * (*ESTV AndroidTV 7.0 en hoger)

Beschermt ESET iOS toestellen?
ESET biedt momenteel geen beveiligingsoplossing voor iOS. Meer lezen over de manier waarop u uw iPhone en iPad kunt beschermen.

Vaak gestelde vragen

Hoe download/installeer ik ESET Internet Security na aankoop?

U kunt ESET Internet Security op de volgende manier eenvoudig installeren:

1. De-installeer alle eerder geïnstalleerde antivirussoftware op uw systeem.
2. Download het ESET Internet Security installatiebestand hier.
3. Dubbelklik op het installatiebestand om met de installatie te beginnen en volg de instructies die op het scherm verschijnen.
4. Activeer uw beveiliging door in te loggen op uw ESET HOME Account, door ze aan te maken of door uw unieke licentiesleutel in te voeren.

Meer informatie over de installatie en de activering van het product vindt u hier.

Kan ik met deze licentie mobiele telefoontoestellen of meerdere besturingssystemen beschermen?

Ja, ESET Internet Security is een multiplatformoplossing. Dit betekent dat u al uw toestellen die op Windows, MacOS of Android draaien, met deze licentie kunt beveiligen. Het enige wat u hoeft te doen, is selecteren hoeveel toestellen u wilt beschermen en daarna kunt u al meteen van de ESET bescherming genieten.

Kan ik ESET Internet Security proberen voordat ik het aankoop?

Ja, u kunt hier een gratis proefversie van ESET Internet Security downloaden. Deze is 30 dagen geldig.

Meer informatie over de installatie vindt u hier.

Pricing and payment FAQs

Krijg ik geld terug als ik niet tevreden ben?

We streven naar een maximale klanttevredenheid en hanteren daarom onder meer een gul retourbeleid binnen de 30 dagen. Als u niet 100 % tevreden bent met uw aankoop, betalen we u graag het volledige aankoopbedrag terug.

Wat is een automatische vernieuwing?

ESET auto-renew zorgt ervoor dat uw ESET licenties en producten altijd up-to-date zijn en dat uw toestellen daardoor ononderbroken het hele jaar door beschermd zijn. Wij bekommeren ons om de facturering en de vernieuwing van uw abonnement met behulp van auto-renew.

Wanneer u auto-renew activeert, stemt u ermee in dat wij na afloop van uw licentieperiode uw licentie automatisch vernieuwen met behulp van de betalingsgegevens uit uw dossier.

Dertig dagen voordat uw licentie vervalt, brengen we u op de hoogte van de automatische vernieuwing en van de tarieven die daarvoor worden gehanteerd (bij een jaarabonnement). Zodra uw abonnement automatisch is vernieuwd, bezorgen we u per mail de transactiegegevens.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Auto-renew blijft doorlopen tot u het na uw aankoop via uw account uitschakelt. Wanneer u auto-renew uitschakelt, betekent dit niet dat uw licentie vervalt. Uw ESET bescherming blijft dan wel nog actief tot op de dag dat uw licentie vervalt. We zullen u op voorhand verwittigen, zodat u indien gewenst uw licentie handmatig kunt vernieuwen.

Bestaande klant?

Alles wat u nodig heeft, vindt u op onze klantenportaal

Renew dark grey icon

Uw licentie verlengen

Wij waarderen uw loyaliteit! ESET verlengen duurt een paar klikken en u bent klaar. 

Download for Home dark grey icon

Downloaden of herinstalleren

Download en gebruik uw bestaande licentiesleutel om uw software te activeren.

Beheer uw apparaten

Device management, Anti-Theft en Parental Control setup. Licentiesleutel vereist.

ESET Premium Support

Hulp nodig?

Maak gebruik van de gratis plaatselijke technische ondersteuning voor uw ESET home of business producten.

Refer ESET

Help je vrienden en familie om beschermd te worden. Geef ze een extra maand extra ESET-beveiliging met ons doorverwijzingsprogramma.

Small of Home office?

Op zoek naar Small Office of Home Office bescherming?


Hier is een eenvoudige maar krachtige bescherming voor al uw apparaten.

Of u nu een paar apparaten moet beschermen of uw groeiende bedrijf, wij hebben de juiste oplossing.