Multi-factor authentication

ESET Secure Authentication

Een gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing voor mobiele Multifactorauthenticatie (MFA) die organisaties beschermt tegen zwakke wachtwoorden en onbevoegde toegang.

 • Voorkomt gegevensinbreuken
 • Voldoe aan nalevingsvereisten
 • Centraal te beheren vanuit uw browser
 • Gebruik uw telefoon of hardware tokens

Ontdek de functies

MFA vereenvoudigd

De authenticatie verloopt eenvoudig: u hoeft alleen maar te antwoorden op een prompt die naar uw telefoon wordt gestuurd. Werkt op iOS- en Android-toestellen en voor alle platforms en services.

Authenticeren op meerdere manieren

ESET Secure Authentication ondersteunt mobiele toepassingen, pushmeldingen, hardware tokens, FIDO security keys en aangepaste methoden.

Installatie binnen tien minuten

Het was ons doel om een toepassing te creëren die een klein bedrijf zonder IT-personeel zou kunnen installeren en configureren. Of een bedrijf nu vijf of duizenden gebruikers heeft: de insteltijd voor ESET Secure Authentication blijft, dankzij de mogelijkheid om meerdere gebruikers op hetzelfde moment te provisionen, tot het absolute minimum beperkt.

Bescherming ondersteuning

Virtual Private Networks (VPN), Remote Desktop Protocol (RDP), Outlook Web Access (OWA), VMware Horizon View en op RADIUS gebaseerde diensten worden standaard ondersteund door ESET Secure Authentication.

Push-verificatie

U kunt zich met één tik authenticeren, zonder dat u het eenmalige wachtwoord opnieuw hoeft in te voeren. Werkt met iOS- en Android-smartphones.

Cloudondersteuning

ESET Secure Authentication ondersteunt niet alleen toepassingen op locatie, maar ook web-/clouddiensten zoals Office 365, Google Apps, Dropbox en meer via ADFS 3.0- of SAML-protocolintegratie.

Beheer op afstand

ESET Secure Authentication gebruikt een eigen gestroomlijnde beheerconsole die toegankelijk is via een webbrowser. U kunt kiezen voor integratie met Active Directory, maar u kunt de oplossing ook inzetten in omgevingen zonder AD. Na installatie zijn er geen extra trainingen of professionele diensten nodig om ESET Secure Authentication in te stellen en te implementeren.

Geen specifieke hardware vereist

Alle kosten van ESET Secure Authentication zijn inbegrepen, waardoor u geen specifieke hardware hoeft aan te schaffen. U hoeft alleen maar de oplossing op een server te installeren en te beginnen met de provisioning.

Volledige API en SDK inbegrepen

Organisaties die nog meer willen doen met ESET Secure Authentication, kunnen een volledige API en SDK gebruiken om hun MFA uit te breiden naar de gebruikte applicaties of platformen. Hiervoor hoeven er geen speciale plugins te worden geïnstalleerd.

Systeemvereisten

 • Serverzijde:
  32- en 64-bits versies van Microsoft Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2012 Essentials, 2012 R2 Essentials, 2016, 2016 Essentials, 2019, 2019 Essentials, Small Business Server 2008 & 2011.
 • Client-kant:
  iOS (iPhone), Android, Windows 10 Mobile
 • Ondersteuning voor hardware token: Hoewel deze oplossing geen HW-tokens vereist voor de werking, ondersteunt het alle event-based HOTP-tokens die OATH-compliant zijn, TOTP-tokens en FIDO2- en FIDO U2F-hardware keys.